HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (2023)

Hem // Produkter // HERO (MSZ-LN)

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (2)

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (3)

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (4)

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (5)

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (6)

MSZ-LN

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver. Gör ett smart och hållbart val, välj HERO.

Be om offertProduktinformation

Smarta fördelar

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (7)

Låg ljudnivå

Med den unika funktionen Nattläge kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör Hero till en utav marknadens tystaste värmepumpar.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (8)

Plasma Quad filter

Med Plasma Quad-filter tar HERO bort 94-99 % av oönskade, luftburna partiklar. Det plasmabaserade filtret neutraliserar allergener, viruspartiklar och bakterier samtidigt som det renar luften från damm.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (9)

R32 Köldmedium

HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (10)

5-års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

HERO - Hjälten som värmer din vardag!

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (11)

Besparing och trygghet

HERO har en hög energieffektivitet vilket gör att du får lägre uppvärmningskostnader. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme. Dessutom kommer HERO med fem års garanti. Tryggt!

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (12)

HERO Simulator

För HERO har vi har tagit fram en unik sida där du kan testa HEROs många funktioner. Se hur den fungerar och vilka knappar du ska klicka på för att få önskad effekt.

TESTA HERO

Enkel installation

Funktioner

Cirkulationsläge

Ett öga för detaljer

Fokus på dig

Damm- och smutsavvisande

Testad ned till -35 °C

Låsa driftläget

Underhållsvärme

Trådlös kontroll

Vinnare av Good Design Award

Cirkulationsläge

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (13)

Cirkulationsläge

HERO slår på cirkulationsläge automatiskt vid uppnådd temperatur. Då sprider den värmen från andra värmekällor som braskamin eller öppen spis. Det innovativa cirkulationsläget sprider även värme effektivare i större utrymmen.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (14)

Ett öga för detaljer

Med sin I-SEE Sensor lämnar HERO inga ytor kalla. Den smarta funktionen anpassar sig efter var du befinner dig i rummet. Du kan enkelt styra luftflödet i rummet oavsett om du väljer att värma eller kyla. När ingen är i rummet kan HERO höja eller sänka temperaturen två grader beroende på driftläget. En liten justering för stunden som sparar både
energi och ekonomi i längden.

I-See Sensor

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (15)

Fokus på dig

HERO läser av utrymmet och memorerar alla rörelser och temperaturer som finns i rummet.
Istället vet HERO var i rummet du vistas mest och sprider värmen eller kylan där den behövs som mest. HERO är även så smart att den stänger av sig själv om du glömmer att göra det en varm sommardag.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (16)

Damm- och smutsavvisande

Med Dual Barrier Coating stöts damm och smuts bort från värmeväxlaren och fläkthjulet. Det här tryggar den långsiktiga energieffektiviteten och
prestandan så att HERO får en lång livslängd.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (17)

Testad ned till -35 °C

HERO har även testats ned till -35 °C vid oberoende testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer. Det innebär att du behöver inte oroa dig för att den skulle stänga av, även om det blir extrema temperaturer som -30°C . Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under de kalla vinternätterna.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (18)

Låsa driftläget

Genom ett enkelt handgrepp kan värmepumpen låsas till att enbart göra kyla eller värme.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (19)

Underhållsvärme

HERO kan användas också som underhållsvärme i till exempel förråd, garage eller sommarstuga. Du väljer själv önskad temperatur steglöst från
+10 ºC till +31 ºC.

Underhållsvärme

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (20)

Trådlös kontroll

Trådlösa kontrollen ger dig makt över HERO. De bakgrundsbelysta kontrollerna kommer i samma färg som din HERO.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (21)

Vinnare av Good Design Award

Mitsubishi Electrics luftvärmepump HERO, som är försedd med flera unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat, har vunnit Good Design Award i Japan. Detta pris ges till sådan design som berikar vardagslivet samt är inspirerande och av enastående kvalitet.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (22)

Hög dimensionerad effekt

En av de viktigaste egenskaperna är den dimensionerade effekten (P-design) där ett högt värde innebär att värmepumpen kan värma en stor yta. SCOP och dimensionerad effekt är det du ska titta på vid val av värmepump. Även om din värmepump har ett högt SCOP så krävs det en dimensionerad effekt lämplig för din bostad för att ditt hus ska få den värme och besparing du vill
ha. HERO har en hög dimensionerad effekt och är därför ett riktigt kraftpaket.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (23)

Kraftfull värmeeffekt

Med sin unika Hyper Heating-teknik forsätter värmepumpen ge motsvarande nominell effekt även när utomhustemperaturen sjunker ner till -15 °C. Invertertekniken anpassar effekten efter husets värmebehov. Värmepumpen fortsätter även ge bra värme ända ner till -35°C.

Hyper Heating

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (24)

Sprider värme och kyla

Med dubbla luftriktare kan du enkelt riktat luftströmmen som du vill med fjärrkontrollen. När man placerar HERO vid en trappa kan du rikta värmen eller kylan både mot över- och undervåningen samtidigt.

Double flap

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (25)

Veckotimer

Med veckotimer kan du ställa in när du vill att HERO ska hjälpa dig i vardagen. Genom timerfunktionen kan du ställa in olika driftlägen och temperaturer anpassade till din vardagskomfort, upp till fyra händelser per dag.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (26)

Renar din luft

Utöver sina förstklassiga uppvärmningsegenskaper renar HERO din luft genom sitt Plasma Quadfilter. Det tar effektivt bort damm, mögel, pollen och andra oönskade partiklar. Det tar delvis bort även röklukt.

Plasma Quad

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (27)

Hero utsedd till Folksams Bra Val

Folksam har jämfört 76 värmepumpar från 14 olika tillverkare utifrån fyra kriterier: effektivitet, miljö, funktion och garanti. De konstaterar att utvecklingen inom värmepumpstekniken har gått snabbt framåt jämfört med deras senaste mätning 2016. Dagens värmepumpar är energisnålare och innehåller fler funktioner.

Av de 76 värmepumpar som Folksam har testat fick endast 29 stycken märkningen Bra Val. Tre av de värmepumpar som passerade nålsögat kommer från Mitsubishi Electric varav Hero var en.

Produktinformation

Dokument

Teknisk data

Passar till

Jämförelse

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (28)

Utomhusdel Hero

Tillhörande utomhusdel till Hero

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (29)

Multisplit MXZ

Vår MXZ-serie ger dig en oöverträffad flexibilitet, med rumsanpassad inomhuskomfort för både värme och kyla. Istället för separata installationer för varje rum kan du med MXZ-serien koppla flera olika inomhusdelar till samma utomhusdel. En enkel och kostnadseffektiv lösning för både hem och arbetsplats. Med ett stort urval av inomhusdelar innebär det att du kan anpassa varje rum eller yta efter just dina behov av montageplats, funktion och design.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (30)

Multisplit PUMY

Med våra PUMY utomhusdelar får man ut hög effekt och kan betjäna upp till 12 inomhusdelar beroende på kapacitet och storlek. PUMY-serien kännetecknas av hög verkningsgrad både i kyl- och värmeproduktion. Dess kompakta dimensioner, låga vikter och extremt låga ljudnivåer gör anläggningen mycket drift-, installations- och kostnadseffektiv. Nu går det utmärkt att kombinera RAC inomhusdelar och dra nytta av design i kombination med CityMulti inomhusdelar. PUMY är anpassad både för kyl- & värmepumps drift, men kan ej tillverka värme- & kyla samtidigt. Dimensionera ditt system i Designtool.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (31)

Deodoriserande filter

Mitsubishi Electrics deodoriserande filter fångar och bryter ned odörpartiklar från luften som cirkulerar genom luftvärmepumpens inomhusdel.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (32)

Silverjoniserat luftreningsfilter

Mitsubishi Electrics silverjoniserade luftreningsfilter är tillverkade av nonwoven-material med ett silverjonlager. Filtrerar bort mindre partiklar såsom bakterier, mögelsporer och allergener ur luften som cirkulerar genom luftvärmepumpens inomhusdel. Silverjonlagret och tillförda enzymer i filterväven bryter ned bakterier, viruspartiklar och allergener när de kommer i kontakt med filterytan.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (33)

Trådbunden fjärrkontroll

Tillgängliga funktioner:•Gruppstyrning via parallellkoppling•Börvärdesinställning och visning•Veckotimer•Nattsänkningsfunktion•Användarbegränsning•Ljudbegränsning nattetid (endast P-serie)•Systeminformation (endast P-serie)•Display på svenskaFör anslutning till M-serien krävs MAC-397IF-E

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (34)

KNX interface

KNX interface för styrning och övervakning via KNX-protokoll.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (35)

Kontaktterminalinterface MAC-397IF-E

Kontaktterminal interface för inkoppling av trådbunden fjärrkontroll (PAR-40MAA)samt för att erhålla relä- och driftsignaler (fria kontakter).

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (36)

Modbus Interface/Bacnet

Interface för styrning/övervakning via Modbus/BACnet.

HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (37)

WiFi-Interface MAC-577IF-E

Wifi-interfacet är inbyggt i din värmepump/luftkonditionering och kan styras via vår app MELCloud. Wifi-interfacet ska ha kontakt med ditt lokala wifi. Den fungerar med smartphones, surfplattor eller via PC. Det är enkelt att ansluta din värmepump, lite som att ansluta en telefon till wifi hemma.

ProduktmodellerEnergiklass (Värme/Kyla)Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla)KöldmediumLjudnivå dB(A)VärmekapacitetKylkapacitetGarantiDimensioner (B x H x D)
HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (38)MSZ-LN25VG2A+++ / A+++-35 / -10R3219 0,8 - 6,30,8 - 3,55 år890 x 307(+34) x 233
HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (39) MSZ-LN35VG2A+++ / A+++-35 / -10R32190,9 - 6,60,8 - 4,05 år890 x 307(+34) x 233
HERO - MSZ-LN 25/35 Värmepump | Mitsubishi Electric (40)MSZ-LN50VG2A++ / A++-35 / -10R32251,8 - 8,71,4 - 5,85 år890 x 307(+34) x 233
Energiklass (Värme/Kyla)A+++ / A+++
Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla)-35 / -10
KöldmediumR32
Ljudnivå dB(A)19
Värmekapacitet0,8 - 6,3
Kylkapacitet0,8 - 3,5
Garanti5 år
Dimensioner (B x H x D)890 x 307(+34) x 233
Energiklass (Värme/Kyla)A+++ / A+++
Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla)-35 / -10
KöldmediumR32
Ljudnivå dB(A)19
Värmekapacitet0,9 - 6,6
Kylkapacitet0,8 - 4,0
Garanti5 år
Dimensioner (B x H x D)890 x 307(+34) x 233
Energiklass (Värme/Kyla)A++ / A++
Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla)-35 / -10
KöldmediumR32
Ljudnivå dB(A)25
Värmekapacitet1,8 - 8,7
Kylkapacitet1,4 - 5,8
Garanti5 år
Dimensioner (B x H x D)890 x 307(+34) x 233

Hämtar...

Hämtar...

Hämtar...

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Så använder vi kakor

Nödvändiga kakor

Vi använder nödvändiga kakor som får vår hemsida att fungera.

Analys och marknadsföring

Vi skulle önska att du ger ditt medgivande till att vi samlar data så att vi kan anpassa marknadsföringen.

Läs mer om hur vi använder kakor i vårpolicy

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 12/03/2022

Views: 5955

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.