Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (2023)

24x7 Altijd bereikbaar voor uw klanten

1e en 2e lijns klantcontact

Klantenservice uitbesteden aan de specialist

De klant is koning

De klant is koning en daar hoort de beste multichannel klantenservice bij. Maar kunt u dit wel 24/7 garanderen? Binnen de huidige klantcontact-branche is het steeds lastiger om goede mensen te vinden of te behouden. Alembo biedt dé oplossing voor uw personeelstekort! Of dit nu telefonisch, per mail of via webcare gaat, Alembo zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor alle klantvragen. Met gebruik van moderne klantcontact apparatuur en applicaties is er verlichting in uw operatie met aanzienlijke kostenbesparing.

Klantenservice uitbesteden kent vele voordelen. We maken gebruik van standaard callcenterapplicaties, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat wij met uw klantcontact software werken.

We bieden klantenservice diensten aan op het gebied van inbound- en outbound telefonie, email, live chat, WhatsApp en FB Messenger.Tarifering kan op basis van inzet, contactduur, aantal contacten; wat u het beste uitkomt. Bespaar aanzienlijk in kosten.

Onze professionals zijn betrokken en trots op hun werk en staan iedere dag weer met een glimlach voor u klaar!

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (1)

Jarenlange ervaring

Alembo’s klantenservice-afdeling is sterk groeiende en bestaat uit zo’n 150 medewerkers. Investeren in ontwikkeling van multi-skills vinden wij erg belangrijk.

Onze klantcontact medewerkers zijn empathisch en zeer service gericht. Het verlenen van service met het juiste inlevingsvermogen zit in hun ‘DNA’ om uw klanten vriendelijk te woord te staan. Wat resulteert in een positieve Klanttevredenheidscore van een 8,5.

De klantenservice collega’s van Alembo hebben ruime ervaring, waardoor zij snel ingewerkt kunnen worden en reeds bekend zijn met typische klantvragen, situaties of systemen. Daarbij zijn onze callcenter agents gewend om met KPI’s te werken en feedback te ontvangen op de geleverde service en kwaliteit middels Qm’en (Quality Monitoring) en terugkoppeling van hun AHT (gemiddelde bewerkingstijd voor een klantcontact).

Moeiteloos communiceren Cloud Contact Software & IT integratie

Alembo werkt desgewenst in uw klantsysteem, middels strikt beveiligde VPN verbindingen.Wij beschikken over een professioneel SaaS Callcenter applicatie: Contact Center Live.De callcenter agents van Alembo heben ruime ervaring met verschillende klantcontactsystemen zoals Quandago, Zendesk, Omnidesk, Aircall, Vocalcom, DIXA, Robin, Livecom, Salesforceen andere tools/applicaties.

Whitepaper Klantenservice uitbesteden

(Video) Klantenservice C2B

Alembo's Klantenservicediensten

 • In- en outbound telefonie
 • E-Mails en tickets beantwoorden
 • Webchat
 • WhatsApp
 • Webcare

Veilige en Avg proof offshoring

Alembo isISO 9.001 gecertificeerd en we werken conform ISO 27.001. Het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder voor KPN, ABN AMRO, Internationale Bank en een Belgische Telecom.Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke van toepassing is in de hele Europese Unie.

Klantenservice uitbesteden wat is mogelijk?

 • Volledig uitbesteden: 1e en 2 lijns klantcontact
 • Alleen als overflow en na werktijden
 • 1e lijns klantcontact zoals leveringsvragen,
  vragen over bestellingen etc.
 • 1 of meerdere klantcontact kanalen
 • Een combinatie van bovenstaande

Het gehele of een deel van uw klantcontact uitbesteden? Beiden zijn mogelijk. Wij kijken naar uw wensen en bieden een oplossing op maat die het beste past bij uw situatie. Het voordeel hiervan is dat u zo gemakkelijk kunt inspelen op eventuele pieken of onderbezetting in verband met drukte, ziekte of tekort aan personeel. Een combinatie van uw klantcontact op afstand via Alembo met uw eigen personeel in Nederland is ook mogelijk.

Daarnaast verzorgen we gedetailleerde rapportages, zodat u inzicht heeft in alle contactmomenten. Door mee te luisteren in telefoongesprekken en inzage te hebben in Real-Time Dashboards bent u altijd op de hoogte van de prestaties van uw team.

Onze USP's

 • 24 x 7 Klantcontact, 365 dagen per jaar bereikbaar
 • Nederlandse- en Lokale medewerkers, ruime ervaring in klantcontact en zowel de Nederlandse- als de Engelse taal
 • Flexibel, goede onderliggende techniek, lager tarief dan in Nederland
 • Gemiddelde klanttevredenheid van 8,5 of hoger
 • Professionele SaaS call center applicatie: CCL in Amsterdam
 • Volledige transparantie: real time dashboards en historische rapportages
 • Kennis van: Zendesk, Livecom, Aircall, Robin, Omnidesk en andere applicaties
 • Uw oplossing voor personeelstekort!
 • Hoge empathie en inlevingsvermogen van de ervaren agents
 • Continu coaching en begeleiding van de medewerkers

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (2)

Aanpak: gefaseerd en gecontroleerd

Iedere verandering brengt risico’s en onzekerheden met zich mee, dit is voor het overzees uitbesteden van klantenservice niet anders. Dat er koudwatervrees hiervoor heerst begrijpen wij heel goed.Alembo’s klantenservice combineert de mogelijkheid om uw eigen agents op afstand te hebben, terwijl u de werkzaamheden coördineert als een eigen afdeling.

Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Samen met u bepalen wij wat de gewenste situatie is en hoe we daar naartoe werken. Dit wordt vastgelegd in eenplan van aanpak. We starten met een pilot waardoor we op een gecontroleerde manier kunnen toetsen of de kwaliteit realiseerbaar is. Wanneer deze pilot succesvol is afgerond vervolgen we met uitbreiden van klantcontact kanalen en het verder inwerken van de callcenter agents.

Ieder traject is anders. Bij complexere trajecten duurt het inwerken van onze callcenter agents wat langer, dan bij minder complexe trajecten. Gemiddeld is de leertijd tussen 3 dagen en 2 weken. Daarna volgt een periode van opschalen, onder begeleiding het werk uitvoeren en uiteindelijk zelfstandig de klantenservice bemensen. Dit zal ongeveer een periode van 2 tot 3 maanden zijn.

(Video) Achter de schermen bij 24/7 Contactcenter

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (3)

Borging Kwaliteit

Het gehele proces van werving en selectie, de uitvoer van de pilot en het opschalen is met elkaar verbonden. Net zoals het bij uw interne organisatie belangrijk is om de kwaliteit te borgen is dat bij Alembo, als outsourceleveringspartner net zo.

Strenge en grondige werving en selectie

Profiel agent past bij klantwensen100%

Transparante communicatie & rapportage

Kwaliteit monitoring SLA's en afstemming100%

Coaching en QM'en

Side-by-side coaching en resultaten in Qm formulier per agent 100%

Continu verbeteren, steekproeven en kalibreren

Kalibreren van calls, mails. Sessies samen met de klant100%

Klantcontact uitbesteden naar Suriname

Wat zijn de voordelen en verschillen?

Alembo is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact, administratie, content en data naar Suriname. Met meer dan 300 collega’s staan wij 24×7 voor u klaar.

Wat zijn devoordelen van het uitbesteden van callcenter werkzaamheden naar het buitenland? En wat zijn de verschillen als het gaat om outsourcing en zijn er zaken waar extra rekening mee gehouden moet worden? Hoe staat het met inlevingsvermogen, ICT, veilige klantdata, de Nederlandse taal en arbeidsethos? In dezeblogleest u er meer over.

Tips uitbesteden callcenter buitenland

 • Stel een businesscase op of laat u adviseren door de outsource partij
 • Vraag referenties aan en belangrijker nog kijk of er een goede onderlinge klik is
 • Maak duidelijke afspraken over KPI’s en doorlooptijden
 • Stel dezelfde eisen aan het team op afstand als uw eigen team in Nederland

Tips succesvol outsourcen

(Video) Dialog Groep |#FOCI2020| Fast innovation in healthcare: a chatbot in 1 week

Verbind met uw klant!

Meer informatie over de impact op uw Business Case?

Alembo is in staat om aanzienlijk te besparen en te professionaliseren op uw klantenservice. Geïnteresseerd in een gedetailleerde business case of wenst u meer informatie?Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:+31 (0)72 737 00 00ofreacties@alembo.nl.

Klantenservice trends 2021

Klantenservice klantcases

DESK SERVICES mailafhandeling Cash Back acties

Desk Services is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en afhandelen van consumentenpromoties, het verzorgen van (webshop) fulfillment en het bedenken van nieuwe marketingconcepten. Desk Services heeft in Alembo een partner gevonden die ondersteuning kan bieden bij het afhandelen van emails voor promotionele campagnes en cashback acties. Door de hoge stroom aan emails komt er een grote druk op de organisatie. Alembo biedt door haar interessante prijs/kwaliteit verhouding een zeer interessante partij om mee samen te werken. Het team voor Desk Services bestaat uit 10 medewerkers.

INTERTOYS 1e en 2e lijns telefonie

Intertoys heeft ieder jaar een enorme piekbelasting gedurende het najaar en heeft dit jaar contact gezocht met Alembo om te analyseren of partnerschap een passende oplossing is. Na een pilot waar 2 medewerkers op afstand zijn getraind door Intertoys, is verder opgeschaald naar een team van 15 fte. 1e en 2e Telefonie en email worden door de collega’s opgepakt vanuit Paramaribo en er wordt nauw samengewerkt met het vaste Intertoys Team in Nederland. Daarbij heeft de klantenservice van Intertoys (volledig bemand door Alembo) het beste gescoord volgens Consumentenbond ‘bereikbaarheid klantenservice onder webshops’ onderzoek in 2019.

COMFORT PARTNERS 24x7 telefoonbeantwoording

Comfort Partners is een installatiebedrijf dat 24×7 bereikbaar is voor klanten die storingen en vragen hebben. Alembo zorgt ervoor dat Comfort Partners altijd bereikbaar kan zijn en beantwoordt alle klantvragen na werktijd via telefonie, mail en social media. Tijdens werktijd neemt Alembo de telefoon op wanneer deze door drukte niet opgenomen kan worden. De bemensing is tijdens piekmomenten van oktober t/m maart 8 fte.

OTRIUM emails en telefonie beantwoording

Otrium.com is een shop-in-shop outletplatform. Via Otrium bieden topmerken in hun shop demooiste items aan met kortingen tot 75%. Zo vinden members gegarandeerd de beste fashion deals.Otrium is een jong bedrijf met veel potentie. In 2018 is Otrium verkozen tot de beste starter van2018 door Shopping Awards en wonnen in de jaren daarna verschillende nominaties. Otrium werkt met Alembo samen als partner die mee kan bewegen in de op zoek naar een partner die mee kan potentiële groei van de organisatie.

BAX MUSIC receptiedienst, telefonie, mail & whatsapp

Doordat het lastig is om in Nederland goed personeel te vinden, is Alembo de ideale partner om stabiel en goed personeel voor Bax Music in te zetten. Er werken zo’n 30 FTE vanuit Alembo voor Bax Music. Belangrijke overweging voor Bax Music is daarbij de flexibiliteit die Alembo kan leveren om pieken en dalen, zoals rond Black Friday, Sinterklaas en Kerst en de mogelijkheid van Alembo om op afstand samen met de agents van Bax Music te werken.

Beterbed whatsapp, mail, telefonie en backoffice support

Beter Bed kiest voor outsourcing als aanvulling op de eigen klantenservice om zo de drukte op de 1e lijn aan te kunnen en deze te ontlasten tijdens piekmomenten. Daarnaast heeft Beter Bed backoffice werkzaamheden waar nu te weinig tijd voor is binnen de huidige bemensing die ook uitbesteed worden aan Alembo (orderverwerking, annuleringen etc). Door de inzet van Alembo als extern klantcontact centrum kan Beter Bed ontlast worden met een vaste bezetting, die mogelijk in de toekomst de volledige 1e lijn op zich kan nemen.

Previous

Next

Lees verder

(Video) Hoe bouwt u een succesvolle klantcontactstrategie?

Bekijk hier onze andere diensten

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (4)

Webcontent

Scoren in Google met unieke product teksten en verrijkte content?

Lees meer

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (5)

Gegevensverwerking

Grote data stromen te verwerken? Bespaar tijd en kosten!

Lees meer

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (6)

Financiële administratie

Wij ondersteunen met uw boekhouding en assistent accountancy!

Lees meer

Alle diensten

Klantenservice uitbesteden?

Neem gerust contact met ons op!

Contact

Klantenservice - 24x7 bereikbaar voor al uw klantcontact (7)

(Video) Micro hydro-power 101: How to measure a site for a vortex turbine

FAQs

Wat is het verschil tussen klantcontact en klantenservice? ›

Het verschil tussen klantcontact en klantenservice

Klantcontact vormt de basis van klantenservice. De manier waarop je contact hebt met je klant, bepaalt echter of dit ook daadwerkelijk een service is. Pas wanneer er sprake is van een hogere klanttevredenheid door het klantcontact, is er sprake van een klantenservice.

Wat is een klantcontact? ›

Klantcontact is elk direct contact tussen een organisatie en een klant. Vaak zijn dit betalende personen die een dienst of product afnemen, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Ook contacten tussen organisaties en belanghebbenden kunnen namelijk als klantcontact worden gezien.

Waarom kies je voor telefonisch klantcontact? ›

Telefonisch goed bereikbaar zijn is voor veel consumenten een must als het gaat om klantervaring. Maar ook voor jou als bedrijf is het een laagdrempelige manier van klantcontact. Jij kunt makkelijker klachten afhandelen en klanten kunnen sneller vragen stellen en afspraken maken.

Wat is belangrijk bij klantenservice? ›

Zorg dat je inzicht hebt in jouw klanten en hun wensen. Het is belangrijk dat jij en jouw klanten niet langs elkaar heen praten en dat je niet probeert hen iets te verkopen wat ze niet nodig hebben. Laat zien dat ze belangrijk voor jou zijn, door de juiste vragen te stellen.

Welke drie vaardigheden zijn belangrijk bij klantcontact? ›

Als goede klantenservicemedewerker…
 1. 1. … zijn uw communicatieve vaardigheden uitstekend. ...
 2. 2. … kunt u goed luisteren. ...
 3. 3. … heeft u kennis in huis over het bedrijf. ...
 4. 4. … toont u empathie. ...
 5. 5. … bent u positief. ...
 6. 6. … bent u stressbestendig. ...
 7. 7. … blijft u altijd professioneel. ...
 8. 8. … bent u in staat om de klant tevreden te stellen.
Jun 3, 2019

Wat is een goede klantenservice medewerker? ›

Een goede klantenservicemedewerker helpt de klant in eerste instantie bij het oplossen van het probleem, maar grijpt ook kansen om de dienst of product van de klant te verbeteren. Met commercieel inzicht ben je waardevol voor je klant en voor je werkgever.

Hoe maak je contact met klanten? ›

Echt contact maken
 1. Let op je uitstraling. Je uitstraling en non-verbale gedragen vertellen een heleboel. ...
 2. Benoem het doel. Het is resultaatgericht om in het begin van het gesprek het doel van het gesprek te benoemen en te verifiëren. ...
 3. Herhaal woorden. ...
 4. Zeg niets. ...
 5. Relatie tussen verbaal en non-verbaal.

Hoe maak je klantcontact persoonlijk? ›

Wij geven drie tips voor het persoonlijk(er) maken van klantcontact:
 1. Begroet je klant met naam. Wat is de reden dat je klant belt? ...
 2. Creëer voor je medewerkers inzicht in relevante klantgegevens bij inkomende gesprekken. ...
 3. Bied je klant meerdere contactkanalen en laat alle gesprekken samenkomen in één centrale oplossing.

Waarom klantenservice uitbesteden? ›

Het outsourcen van je klantenservice kan een goede manier zijn om je organisatie door de verschillende groeifasen heen te helpen. Van eenmanszaak tot aan multinational; uitbesteden van klantcontact kan helpen bij het bewerkstelligen van gecontroleerde groei en brengt je de nodige interne productiviteit terug.

Wat wordt er in kwalitatief opzicht bedoeld met goed klantcontact? ›

Goed klantcontact is dus vooral klantcontact dat volledig in het verlengde ligt van wat zowel de klant als de organisatie daarvan verwacht. Wil je als organisatie uitstralen dat je service gericht bent, dan maak je het mogelijk dat je klant je op elke manier én op die momenten dat dat de klant dat wenst.

Wat verwachten klanten? ›

Klanten verwachten een bepaalde kwaliteit op basis van ervaring, aanbevelingen of uitingen die ze over jouw organisatie hebben gezien of gelezen, zoals bijvoorbeeld in een reclame spotje of een artikel in de krant.

Welke eigenschappen heb je nodig om klantvriendelijk te zijn? ›

De 6 gouden regels van klantvriendelijkheid
 • Wees beschikbaar als de klant daarom vraagt.
 • Kom de belofte na, die je in je communicatie hebt gedaan.
 • Doe niet moeilijk over formaliteiten.
 • Geef je fouten toe en los ze op juiste wijze op.
 • Val de klant niet onnodig lastig.
 • Wees oprecht betrokken bij de klant.

Welke eigenschappen bezit je als je klantgericht bent? ›

wat is klantgericht zijn? Wanneer je klantgericht bent stel je de klant centraal. Om dit te kunnen bereiken heb je nog een aantal andere competenties, eigenschappen en vaardigheden nodig, zoals: analytisch denken, oplossingsgerichtheid en inlevingsvermogen.

Welke vaardigheden klantenservice? ›

De belangrijkste klantenservice vaardigheden omvatten onder meer duidelijk kunnen communiceren, efficiënt kunnen organiseren van werk en nog veel meer. Sommige vaardigheden kunnen door een individu ontwikkeld worden, terwijl andere kunnen worden ondersteund door de juiste hulpmiddelen te gebruiken.

Waarom wil je bij ons werken klantenservice medewerker? ›

Een baan in klantcontact heeft, naast de grote diversiteit, de aangeboden trainingen, de makkelijke overstap en de mogelijkheid om thuis te werken, nog meer voordelen. Zo zijn de werktijden erg flexibel en kan je zelf de keuze maken of je wilt gaan voor een parttime of voor een fulltimebaan.

Hoe benader je een klant? ›

Check de lijst, bekijk waar kansen liggen voor jou en je medewerkers en ga aan de slag!
 1. Begroet al je klanten. Iedere klant die je winkel binnenkomt moet begroet worden. ...
 2. Glimlach. ...
 3. Probeer al je klanten te benaderen. ...
 4. Maak het je klant gemakkelijk. ...
 5. Klant in de paskamer? ...
 6. Stel vragen. ...
 7. Geen aannames doen. ...
 8. Luister.

Hoe leer je je klant kennen? ›

Hoe je je klanten écht leert kennen: 5 tips
 • Luister naar je team. Je klantenserviceteam is een fantastische bron van informatie. ...
 • Vraag om feedback. Er zijn een heleboel handige survey tools die je kunt gebruiken om inzicht te krijgen in je klanten. ...
 • Bied live chat aan. ...
 • Ga bellen. ...
 • Vergeet social media niet.
Oct 31, 2014

Hoe kan je ervoor zorgen dat je je klant engageert? ›

Toch zijn er enkele strategieën die je helpen om bestaande klanten te laten terugkomen.
...
Zorg dat je de beste bent in iets:
 • Duurzame producten.
 • Uitzonderlijke afwerking.
 • Tal van extra voordelen.
 • Beste dienstverlening.
 • Persoonlijke hulp.
 • Maatwerk.
 • Laagste prijzen.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
Apr 22, 2017

Is klantenservice verplicht? ›

Het is niet verplicht voor een webshop of platform om telefonisch bereikbaar te zijn voor consumenten. Maar diezelfde klanten moeten wel de beschikking hebben tot verschillende communicatiemiddelen. Dat stelt Giovanni Pitruzzella, advocaat-generaal van het Europese Hof voor justitie in een verklaring.

Is klantenservice gratis? ›

Klantenservice is gratis

Hebt u een vraag of een klacht over een dienst of een product dat u hebt gekocht? Dan moet u daarvoor meestal bellen naar de klantenservice. Het bedrijf mag hiervoor geen kosten rekenen. U betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten.

Wat zijn de 4 B's sales? ›

De 4B's is een marketingterm voor 'Behoefte', 'Belofte', 'Beleving' en 'Bewijs'. Deze worden gebruikt voor merkontwikkeling en het communiceren van de marketingboodschap naar consumenten.

Hoe begin je een gesprek met een klant? ›

Zorg voor structuur. Spreek aan het begin van het gesprek de wederzijdse verwachtingen uit en stel een agenda op: een overzicht van de punten die jullie willen bespreken. Moet je slecht nieuws melden, kom dan meteen ter zake en houd je klant niet onnodig lang in spanning.

Waarom niet uitbesteden? ›

Kostprijs: opdrachten uitbesteden is niet altijd goedkoper dan het zelf doen. Een kwaliteitsvolle partner rekent vaak goed door. Langdurige contracten: outsourcing moet binnen een langetermijnproject passen. Geen opbouw van kennis: door bedrijfsprocessen uit te besteden, verlies je de kennis binnen je onderneming.

Hoe bereik je potentiële klanten? ›

5 tips om je klant echt te bereiken
 • Ken je klant!
 • Kies de kanalen waar je klant aanwezig is.
 • Zorg dat iedere boodschap de juiste trigger heeft.
 • Zoek de interactie met de klant, interesseer hen in je identiteit.
 • Zorg dat de klant in actie kan komen!

Wat voor vragen kan je stellen bij een klant? ›

10 vragen aan uw klanten
 • Wat trok u aanvankelijk aan in ons bedrijf? ...
 • Wat zou u doen als wij er niet zouden zijn? ...
 • Kunt u iemand noemen in ons bedrijf die indruk op u heeft gemaakt? ...
 • Kunt u één ding noemen dat bij ons beter zou kunnen? ...
 • Waarom kiest u voor ons?

Hoe meer klanten aantrekken? ›

Nieuwe klanten werven: 5 manieren
 1. Zoek binnen de juiste doelgroep naar je eerste klant.
 2. Netwerk op meerdere manieren.
 3. Besteed aandacht aan je zakelijke website.
 4. Word een expert in acquisitie.
 5. Blijf in contact met opdrachtgevers.
Aug 30, 2021

Welke drie soorten klanten zijn er? ›

De drie verschillende klanttypen
 • De dominante klant: deze persoon is veel aan het woord en is overtuigd van zijn eigen mening. ...
 • De afstandelijke klant: deze persoon is analytisch en houdt van feiten en cijfers. ...
 • De sociale klant: deze persoon wil graag aardig gevonden worden en zich geaccepteerd voelen.
Feb 5, 2021

Welke manieren zijn er om klanten te behouden? ›

Het behoud van je bestaande klanten is dus erg belangrijk.
...
Basis voor klantenbinding
 1. sterk merk.
 2. een marktconforme prijs.
 3. betrouwbare leverancier met een goed imago.
 4. leveren van kwalitatief goede producten en diensten.
 5. goede klantenservice waarbij de klant altijd het voordeel van de twijfel krijgt.

Hoe richt je een klantenservice in? ›

Hoe richt je een klantenservice in? Daarvoor kijk je naar drie elementen: het toevoegen van waarde voor de klant, het elimineren van verspilling en het proces van continue verbetering. Om deze aspecten te optimaliseren moet je continu blijven focussen op de juiste dynamiek tussen mensen, processen en technieken.

Hoe kan je klanten benaderen? ›

Tips voor warme acquisitie:
 1. Houd bestaande relaties warm door regelmatig contact te houden. ...
 2. Deel interessant nieuws en zinvolle websites of introduceer je relaties bij mensen in je eigen netwerk. ...
 3. Benader je klanten met een extra product of service wanneer je verwacht dat zij interesse hebben.
Feb 8, 2022

Videos

1. Manage your Business Profile directly on Google
(Google Business Profile)
2. NSPIRE On Air 2022: episode 1 with Mark T. Hofmann
(Telenet Business)
3. How to set up ExpressVPN on PlayStation 4
(ExpressVPN)
4. Krewella, Social Media for Musicians & the Business of Music | #AskGaryVee Episode 215
(GaryVee)
5. Enghouse Webinar - The European Contact Centre Decision Makers Guide
(Enghouse Interactive)
6. 4 simple steps to increase adoption of your Knowledge Base.
(Zoho Desk)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 30/08/2023

Views: 6675

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.